23 octombrie 2022

HOP și EU (partea a II-a)


 

Am așteptat, dar nu mai era cazul, să mă conving de ce înseamnă nesimțirea și lipsa de fair-play. Finalul lunii octombrie a provocat un mic scurt circuit sportiv la Cluj, orașul de cinci stele și foarte multe microfoane. Universitatea Cluj a fost “ajutată” să-și murdărească palmaresul. La match-uri au ajuns și câțiva flămânzi ce-și scaldă foamea de câțiva ani cu un blid de zamă și o felie de parizer la match-urile din deplasare, de aceea comportamentul “intelectualilor” din tribună (cred au fost cam 347 sau 348 de excremente de prin 907) a fost unul ridicol. Au incercat să distrugă ideea de românism, de onoare, de fidelitate sau de tot ce cuprinde esența unei nații. Au strigat: “Țiganii! Țiganii! Țiganii!” 

N-am înțeles implicarea acestei etnii prin “oralul” unor neisprăviți, lipsiți de educație sau alte neajunsuri postmoderniste. 

Știu că nu cu mult timp in urmă o serie de indivizi au afirmat cu subiect și predicat că acești “neisprăviți din 1907 străzi” au fost ajutați să-și bage in foalele puturos medalii, bani, influență și alte matrapazlâcuri atât de hulite in urmă cu trei decenii și atât de acceptate acum. 

Da, Universitatea Cluj a pierdut duminică seara. Era imposibil alt rezultat. Radu Niculescu este și acum visul urât al profitorului nemulțumit pe nume de fotbalist… Bursucul. Acest individ, veșnic nemulțumit l-a îmbrățișat cu tot cu lenjerie pe Radu Petrescu, alt mare eșec al DNA-ului sau CCA0ului românesc. Radu Petrescu și-a făcut de cap cu vârf și îndesat, s-a acoperit cu VAR până dincolo de testicule, asta să nu urce furnicile. 

Cu un amestec de ridicol și câteva grame penibil, cei ce au profitat de situația economică și administrativă a nației au reușit (oare până când se acceptă umilința?) să jegmănească tot. Avea dreptate Octavia Paler: “… țara asta este jegmănită….”. 

Acum necunoscătorilor de femei, neluțu, marele om de afaceri “curate” fură toba lui boc, altă doamnă din politica autohtonă și “dobălește” la chef unde se avântă toată pleiada nepenală (deocamdată) a nației. 

Apar scriitori, intelectuali rasați și evident o căruță de maneliști, altminteri cum poate ucu să-l invite la tango pe Bursucul nemulțumit. Se plimbă două, trei limbi pe tenul crăpat și fotbalul acestei nații urcă spre… dizolvare.

Universitatea Cluj are identitate și asta deranjează. Universitatea Cluj are istorie și asta doare. Universitatea Cluj are viitor și asta supără.

Hai “U”!


Ps

Revin cu detalii de… joc

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ALIANȚA RUPTĂ-N CUR

Nu simt nevoia de nicio introducere pentru acest nepamflet, dar simt nevoia de a spune (și scrie) că nu sunt prost. Sau doar așa cred? În co...