26 septembrie 2021

ISTORIC versus ISTORIE

La bun liberare! 

Cea mai veche fornațiune politică din România și-a desemnat sâmbătă (n.n. 25 septembrie) noul președinte.

Congresul galben-albastru, pentru că nu pot să mă exprim ”decât” colorat, curat murdar coane cotitorule, a avut de toate. 

Mititei, muștar și trei președinți, PE CARE am să-i nominalizez cu literă mică din motive bine întemeieate. iohannis, orban și cîțu.  

iohannis a fost reales.

La fel și… orban, doar cîțu realesul n-a câștigat nimic, chiar dacă el se vede învingător, ca-n ziua de 3 decembrie 2000. Ipocritul de florin nu realizează că a intrat în anonimat din noaptea… aceea. Poate să-i confirme viorica de teleorman ce înseamnă să fii mic când te crezi mare, dar asta puțin mai târziu, după ce statul ”neparalel” îți trasează doouă mediane și o bisectoare. E adevărat că amândouă pleacă din vîrful unghiului dar… au ținte (scopuri) diferite.


Nesimțitul liberal a încercat să reinveteze liberalismul postmodern. Dacă în 1990 s-a reușit reinventarea liberalismului, e adevărat cu câteva stângăcii pentru că nici astăzi (ipocriților) nu s-a reușit să se facă loc la mentalul colectiv, iar valorile liberale au fost aruncate la coș. Neisprăviților. Mi-ați ucis votul!

 

Sâmbăta liberală a fost una comică. iohannis, un președinte pentru ipocriți, s-a îmbrăcat cu scutec, era rușionos ca cîțu (și ce-i dacă-i cacofonie) să fie kkt de orban, de aceea a militat pe același scenariu ce l-a folosit la… prezidențiale. Profesore ai pierdut oricum. Și că că, și că că. N-ai câștigat. Tu nu poți să fii urmașul Brătienilor. N-ai cum și timp de atâtea meditații. În viitorul apropiat mici răzbunări își fac apariția. De la deconcentrate în sus și-n jos. Cine nu e cu noi nu e… liberal.

 

Sâmbăta liberalilor e una tristă, lipsită de istorie. Penalul cîțu sau bețivul cîțu (asta nu că orban e ușă de biserică, ho) mi-a atras atenția cum e cu ”mișcarea liberală”! Fugi frate și urinează-te pe camarazii tăi, fie vorba între noi la fel de penibili și la microfon și în spatele lui, că vine valul 4,5 sau 6 și tu tot la fel de gogoman ești. Cât tupeu poți să ai să distrugi România pentru interesul tău.

 

Măi Ciolomic, tu ai auzit de Pia Brătianu (n.n. Caliopia Pleșoianu)? Păi tu crezi că ceata de ludovici, stolojeni, stoici, crini, raluci sau alte mari zerouri liberale (prin cultură, educație și alte atitudini de bibliotecă) pot continua ideea de patrie? Te înșeli măi cățelușule. Latră mai departe, mușcă din osul  lăsat și oferit de colegii tăi, aici te rog să-i incluzi și pe ciolacu cu șleahta lui și mișcă țara asta spre nimic. Un nimic nu se poate compara decât cu un nimic.

Ce tristă zi de duminică! Ai ucis liberalismul și votul meu.

 

De ce cîțu este un... nimic?

1.  ”… acesta nu a fost doar o campanie, a fost doar o mișcare care începe cu PNL…”

2.  ”… nu mă surprinde alegerea voastră…echipa câștigătoare e singura soluție…” (să mori tu că boc și rareș bogdan te ajută pe tine? Pot să râd puțin?)

3.  ”… de azi sîntem un partid unit…” (vezi că verși)

4.  3 decembrie 2000

 

ps

1.    învață să vorbești limba română, ea chiar n-are nicio vină, măi penalule!

2.   Dacă nu sărbătorești la Vama Veche n-ai tupeu și se supără rareș și miluț.

 

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ALIANȚA RUPTĂ-N CUR

Nu simt nevoia de nicio introducere pentru acest nepamflet, dar simt nevoia de a spune (și scrie) că nu sunt prost. Sau doar așa cred? În co...