10 ianuarie 2018

E FRUMOS, DAR NU LA NOI!

La bună reîntâlnire cititorule nemuritor.
Să fiu obraznic de la bun început sau să împing obrăznicia spre primăvară? Sunt răscolit meteorologic, de acea nesiguranță a recunoașterii anotimpului prezent care îmi dă fiori de primăvară. Penetrarea primăverii peste mine e identică cu cea a polițistului pedofil. Da, el iubește copiii, nu știu dacă mai intens ca un pedagog de școală veche, precum Gelu Vișan, cel grațiat de Emil Constantinescu și nășit de mister Berceanu. Nășit politic evident.
Pedofilul polițist e lovit de aerul primăverii. Tinerețea și dragostea fac pod peste mizeria din jurul meu, și liber la...penetrări. Se penetrează și Dragnea și Tudose. Penetrarea lor e zgomotoasă precum campania electorală. ”Vă dau” ce poftiți, chiar și spumă-n gură.
Zgomot.
Baronii încep să-și spele chiloții puturoși, arătând ȘI cu degetul spre teleormănean, uitând să scuipe în sân și pe cătușele imaginare.
Totul e în cârca președintelui ales. Amânarea e moarte sigură, de aceea ”penetrarea” de la finalul lunii ianuarie, pare să pună în anonimat, chiar dacă e la o săptămână de mica Unire, secarea Milcovului. Iașiul pare un mic Amsterdam, dar numai politic.
Orgasme și felații politice peste tot.
Mihăiță și Liviuț își caută...Chirița. Unul vrea să modifice, altul ba. Până aici și nenea Iancu e de acord, dar eu, cui rămân? Rămân nepenetrat? Vreau să continui  în acest ”menage a troisaldisto-pesedisto-preoțesc, care pare să-i satisfacă pe participanți, dar și pe privitori (și nu-s alegători Liviuț dragă). Biciurile remanierii se aud. Simt că duduia de Teleorman rămâne la Interne. Îi place...organul, e duduia perfectă actului de guvernare. E dotată în întregime. Stau și îi privesc saltul meritocrației. Fără nicio penetrare sau o vorbă bună, duduia a ajuns dintr-o secretară de școală, ditamai ministra! Măi nesimțitule de ce ai pus cameră de luat vederi în priza ministrei? De ce? Nu știai că acolo intră doar...ștecherul? Cititorule te rog să știi că tu urmezi să fii ascultat și de ce nu poate chiar...penetrat științific.
E groasă, e groasă rău și atunci...doare!
Sunt curios cine o ”trântește” pe Olguța. Duduia de Craiova e tare pe poziție. Olguței i-a plăcut întotdeauna ceva mare, de aceea debutul ei a fost la...România Mare. Mi-e greu să cred că Mihai e mai bun, pardon mai puternic decât Liviu. Olguța rămâne în aceiași poziție perfectă și meritocrată.
Apropo, tu ai folosit mănușile sau ai făcut doar nodul la cravată?
Lista duelului e lungă. Numele voievozilor autohtoni e de actualitate. Fără nici cea mai mică ironie istorică pot să exemplific:  Ștefan cel Mare, Alexandru cel Bun, Mihai Vodă.
La Iași se anunță un cutremur politic? Moft. O beșină infectă, indiferent de decizia luată. Parcă-l simt pe chitaristul Orban cum își freacă mâinile la insuccesul pesedeilor de amu, dar el poate să frece altceva, poate o coardă sau un zvârc (dacă există). Stimate ””dudui” (n-am altă variantă pentru a fi egalul duduii) tu și mulți liberali (actuali) încă nu realizați că faceți parte din cea mai veche formațiune politică din România și orice penetrare ar cădea peste voi, n-ați atinge orgasmul...politic.

De dincolo și de dincoace de text, Pilu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ALIANȚA RUPTĂ-N CUR

Nu simt nevoia de nicio introducere pentru acest nepamflet, dar simt nevoia de a spune (și scrie) că nu sunt prost. Sau doar așa cred? În co...