27 iulie 2012

CE URMEAZĂ DUPĂ SHOW?

A trecut prima etapă ca şi cum nici n-ar fi fost. Surprize pe teren n-au fost, deci şi prin urmare s-a jucat numai de dragul punctelor şi a primelor ce nu cred că vor fi date vreodată. Echipa noastră, doar ştiţi că despre „U” este vorba, n-a strălucit pe gazon, spectacolul s-a desfăşurat prin ziare (revistele de cacao) şi pe la talk-show-urile teve. Claudiu, după ce a pregătit atât de bine jocul (cel de la Târgu Jiu), a încercat să îndulcească înfrângerea prin declaraţii deloc apreciate prin Ardeal. N-a fost decât o scânteie şi a început războiul între „tezaur folcloric” şi „n-ai nimic în cap”. Ce s-a întâmplat în această săptămână n-a fost pe placul suporterilor. Când o Românie se agită să afle cine pe cine suspendă, la „U” Cluj se încearcă un spectacol mediatic. O fi bine, o fi rău? Axa: Prodan – Niculescu (eventual şi alţii) – Mărginean sînt obligaţi să rezolve problema. Din cnp-ul meu de vedere, suporterii nu trebuie amestecaţi în zone mlăştinoase, pline de plante ce pot să-ţi lege mâinile şi picioarele. Aştept ca Dumnezeu să joace duminică biletul norocos la cele şase din atâtea de 49 şi apoi în ciuda celor zece, unsprezece sau doisprezece ucenici să doneze banii sau de ce nu să devină acţionar majoritar la „U” spre disperarea lui F.W.

Prima mişcare interesantă pentru unii şi perfectă pentru alţii a făcut-o AMP prin aducerea lui Cristian Dulca. De acum voi scrie Cristi, el este şi rămâne aproape de mintea şi inima mea. Cristi s-a întors la „U”, într-o vară care l-a purtat în alb şi negru. O parte din el a plecat să urmărească o echipă plină de boemie şi spectacol. Să-i vezi jucând pe Guga, Georgescu, dr. Luca şi la final să citeşti cronica partidei sub semnătura prof Ghe. Bodea îţi dai seama că eşti tot într-o viaţă reală. De acolo de sus Dulca senior, pentru 90 de minute privește la alt meci. Fiul lui debutează pe vechiul Moina, astăzi dr. Luca în liga întâi. Cristi, dă semnalul începutului de drum.

Aştept într-un viitor îndepărtat ca viitorul „ şăf” de la „U” să nu numească antrenori care nu-mi sînt nici măcar duşmani.

Etapa:

UNIVERSITATEA CLUJ - GLORIA BISTRIŢA

Nici nu vreau să spun altceva. Batem, poate ne facem golaverajul. Îl aştept pe Claudiu să-şi revină rapid şi să ajute pe gazon echipa. Suporterii aşteaptă acest lucru. Cristi scoate biciul şi 3 la 0. Experimentul Târgu Jiu nu există, l-aţi uitat doar dacă există şi fapte care mă ajută să cred acest  lucru. Clar. Batem, spre disperarea unora şi bucuria mea e mai mare.

Pronostic: nu ştiu câte la nimic pentru noi.

FC BRAŞOV – CS SEVERIN

După ce în prima etapă a lăsat două puncte la Constanţa, Ionuţ Badea îl doboară pe Marian Bondrea din două mişcări şi două...goluri. Apropo, nu mi-aţi răspuns pe adresa: www.sasesicinci.blogspot.com la întrebarea numărul 1. Aștept. Revin la partidă. Nu cred în surpriză la această partidă.

Pronostic: Ionuț face...patru puncte

CEAHLĂUL PIATRA NEAMȚ - 1907 CLUJ

Moldovenii îi scot penele parvenitului Wass. Într-o țară unde curajul face parte din aer, acest individ era linșat de normalitate. Individule, orașul Cluj Napoca n-a fost, nu este și nu va fi niciodată oraș unguresc. Doar papagalul Deac poate să creadă sondajele lui Dâncu, așa că ai ocazia să întâlnești plăieșii Moldovei. Chiar dacă pârghiile sînt pe la omul cu nume din industria perdelelor, nu-mi fac probleme. Pinalti vă lasă cu un punct. Apropo,de când Ioan Rus e așa de mare fan a lui U? (citiți cu atenție)

GAZ METAN MEDIAȘ PANDURII TÂRGU JIU

După umilința care am trăit-o săptămâna trecută, m-aș arunca în barca lui Pustai. Doi tehnicieni (în primii 5) atenți, pragmatici și deciși față în față. Câștigă cel care riscă sau cel care nu greșește.

Pronostic: Pandurii iau gol. Gazul face 4 puncte

ASTRA PLOIEȘTI - STEAUA

Din respect pentru AMP bate...Stelea și Astra (echipa) e lider. Așa că Nicolae poate merge liniștit duminică la...vânătoare.

Pronostic: Astra – lider

DINAMO - CSMS IAȘI

După semi-surpriza jocului de la Severin, după transferul lui Nicolae la Vaslui, cred că Dinamo poate să-mi ofere încă o semi-surpriză.

Pronostic: egal sau bate Dinamo

SC VASLUI - PETROLUL PLOIEȘTI

Wesley a plecat. A venit Niculae. Clar, nu-i același lucru. M-aș bucura la finalul jocului pentru Gicu, Lucas și cam atât. E greu să bați la Vaslui, Rednic știe mult mai bine acest fapt.

Pronostic: Petrolul (echipa) iasă șifonată





CHIAJNA - VIITORUL CONSTANȚA

Gică  se poate face de minune și nu-i prima dată. Chiajna lui Stan e peste Viitorul lui Gică, așă că...

Pronostic: Stan – Hagi 2 : 1

OȚELUL GALAȚI - RAPID

Anul acesta Rapid e pusă pe fapte mari, faptele nu știu dacă se așază pe Rapid. Copos e în larg cu yahtul, valurile mării nu-l împing spre...Dunăre. Dorinel mestecă ciunga și scuipă ca un neamț...parvenit. Nu cred într-un meci echilibrat.

Pronostic: Bate Rapid

Gata, mi-am dat cu părerea dar asta nu înseamnă că bugetul vostru îl puteți juca. E un mod de a-mi comunica...viitorul.

Hai U! Atenție la lucrurile mici, ele pot distruge. Idoli, astăzi sînt și mâine...mă întreb, ce și cum. Duminică la stadion, cu mic, cu mare. Toți! Apropo, pot să lipsesc?

De dincolo și de dincoace, Pilu

www.sasesicinci.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ALIANȚA RUPTĂ-N CUR

Nu simt nevoia de nicio introducere pentru acest nepamflet, dar simt nevoia de a spune (și scrie) că nu sunt prost. Sau doar așa cred? În co...