16 martie 2012

PRONO STILUL MEU ŞI AL NIMĂNUI

CONCORDIA CHIAJNA – RAPID BUCUREŞTI

La primul...buget meci de „2 solist”, dar cum ziua de 20 martie e pe aproape, pot să asist şi la o surpriză. Populaţia Chiajnei pentru puţină vreme îşi va...dubla populaţia. Lucescu-copilul ştie că-n deplasare are golaveraj negativ, poate „MAMA-NATURĂ-PARIURI” îl va ajuta cu o cotă, care-l va face invidios pe cel mai...viitor nou membru pedeleu, MRU.

Prono stil: 2

C.S.M. MIOVENI – F.C.M. TÂRGU MUREŞ

Cu o singură victorie în deplasare mureşenii vor s-o...dubleze, iar Lăcătuş...la fel. Cu două victorii acasă, cei din Mioveni, nu cred că pot atinge rubrica...”tri”. Fiara ştie că, după fenta din prima etapă, ninsoarea din etapa a 2-a, poate fi lovit de primăvară şi gooooool Subotic.

Prono stil: X 2

VOINŢA SIBIU – GAZ METAN MEDIAŞ

Încă un judeţ cu...dublă. Sibienii par a fi împinşi de val şi gustul amărui a matineului de liga a II-a spre încă o victorie. Medieşenii pot sta liniştiţi pentru că declaraţiile lui Ioan Horoba o să fie pline de fair-play. Pustai merită mult mai mult.

Prono stil: 1 X

C.F.R. 1907 CLUJ – PANDURII TÂRGU JIU

Pentru olteni e vis, fac curat după fiecare meci cu... Dinamo. Dacă pot să mai rămână „panduri” e bine, dacă nu înseamnă că trăim de-o veşnicie într-un desen animat şi Grigoraş gustă...caricatura. Cei de la 7 şi 7 speră într-o victorie. Eu, nu!

Prono stil: 1 X

PETROLUL PLOIEŞTI – UNIVERSITATEA CLUJ

Cu gustul victoriei pe buze, pentru a treia oară pe banca tehnică Clau-gol vrea să atingă Clau-mare antrenor. „Marţienii” vor să smulgă prima victorie, de parcă noi am încerca să smulgem...altceva. Cred că băieţii şi-au revenit după „pamfletul” de marţi seara spre miercuri dimineaţa. Acum se joacă în faţa femeilor şi a copiilor, nu cred că poate fi pusă la îndoială această partidă. Pentru o viaţă mai morală la „U” s-a chefuit înainte de meciul cu Steaua? Nu primesc răspunsuri de la...amatori. Stimate F. W., care-i diferenţa dintre Petrolul şi „U?...? Ploieştenii nu-l au pe...Mărginean. ”Hai „U” !

Prono stil: X 2

DINAMO BUCUREŞTI – SPORTUL STUDENŢESC

Dacă „studenţii” obţin cea de a treia victorie, vă rog să nu-i comunicaţi vestea şi lui Cristian Borcea şi mă opresc aici. Liderul din clasament faţă în faţă cu echipa surpriză. Ferfelea nu se Curelea în faţa lui Târnacop, şut Maxim şi...bau. V-aţi speriat voi ăia de pe primul loc? Staţi că mai sînt şi alţii care vă pot speria sau...ajuta. Forţez un...solist.

Prono stil: 2

F.C. BRAŞOV – OŢEUL GALAŢI

În plină campanie electorală de puncte, campionii, vor să forţeze...muntele. Marius Stan nu vrea să devină Ilie Stan şi să candideze la...Braşov, aşa că Şumudică se face mic de frică şi câştigă la...masa verde. Oricum e primăvară şi mititeii stau în...vitrinele frigorifice. Bate Braşovul, asta în ciuda lui Dorinel Munteanu, care s-a şi văzut la naţională antrenor cam tot cât a...jucat.

Prono stil: 1 X

STEAUA BUCUREŞTI – ASTRA PLOIEŞTI

Cum „Jiji” nu face blaturi, nici Nicolae nu face. N-a făcut nici „U”, şi a bătut Steaua, nu face nici Astra şi a bătut Steaua. Abia acum îl înţeleg pe Galamaz: „Steaua şi când joacă prost, câştigă”. Sînt obligat să joc...solist.

Prono stil: 1

CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ – F.C. VASLUI

Echipa moldoveană, stai aşa că amândouă sînt de pe acolo. Reiau. Echipa mai bine clasată, nu s-a prea omorât prin deplasare. Din sacul plin cu puncte a adus doar jumate. Cum echipa mai...slab clasată nu s-a „luptat” pe acasă, pare un semn deschis spre o reciprocitate plină de...surprize. Cum nu joc la pariuri, folosesc o „triplă” în toată splendoarea ei şi atunci privesc liniştit la...cel mai bun să câştige.

Prono stil: 1 X 2

Întrebam în primul prono stil „care va fi primul antrenor demis”. Întrebarea rămâne valabilă, Ionuţ Badea şi-a dat...demisia.

La urma urmei o etapă banală, cu miros de primăvară şi haine murdare. Aştept primul meci second-hand din liga' lu Mitică şi covrigii arşi de la...brutărie. Chiar, de ce l-aţi trimis pe Mitică la brutărie, că nu-i brutar. El e un personaj dintr-o Românie reală, fără făină şi fără sare, doar praf.

Gata, am dat cu presupusul într-o etapă cu mult bun simţ, deci nu mergeţi pe mâna mea...magică. Jucaţi-vă banii pe taxe şi impozite, iar dacă le-aţi plătit întrebaţi-l pe inimitabilul Ghiţă Tadici cum mama succesului a reuşit patru (în campionat) remize în...handbal. Nea Ghiţă eşti mare, pentru că sînt mulţi oameni...mici.

Ne citim etapa viitoare, tot aşa-n picioare, dar la mijlocul săptămânii. Hai pa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ALIANȚA RUPTĂ-N CUR

Nu simt nevoia de nicio introducere pentru acest nepamflet, dar simt nevoia de a spune (și scrie) că nu sunt prost. Sau doar așa cred? În co...