09 martie 2012

PRONO...STILUL MEU ŞI AL NIMĂNUI

F.C. VASLUI – CONCORDIA CHIAJNA

După succesul la limita...celor 90 de minute „moldovenii internaţionali” vor să-l sărăcească pe mister Porumboiu de vreo două tone cu făină şi tot atâta cantitate, dar în litri, cu lapte. „Oglinda-Concordia” îşi va respecta blazonul şi după etapa asta. Victorii în deplasare = zero.

Pronostil: 1

GAZ METAN MEDIAŞ – C.F.R. 1907 CLUJ

Profesorul de matematică nu se lasă intimidat de...”alte cele”. Chiar dacă „Găzarii” s-au delectat primind câte cinci goluri acasă, de data asta ştiu una şi bună, un gol mai mult decât oaspeţii. De la 7 şi 7 minute mă pot aştepta la multe, chiar şi la un arbitraj...corect.

Pronostil: 1 X

OŢELUL GALAŢI – CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ

După umilinţa din etapa trecută, campionii vor să se bucure de victorie. Cu „experienţa” celor 0 puncte din liga campionilor, băieţii antrenaţi şi de Dorinel Munteanu vor juca pe atac pentru a-l creşte în sondaje pe viitorul primar a Galaţiului. Nu contează cine votează, contează cine marchează. Apropo, dragi „pietroi-nemţoi” în deplasare v-aţi cam descurcat, daia cred într-o mini-surpriză. Sau nu?

Pronostilul meu: 1 X

PANDURII TÂRGU JIU – DINAMO BUCUREŞTI

Grigoraş, cel dorit şi...de Steaua, pregăteşte orice meci la victorie. Bate Dinamo.

Pronostil: X 2

SPORTUL STUDENŢESC – F.C. BRAŞOV

Şumudică ştie că-i aproape de...”Giuleşti”. Trei staţii de tramvai şi două semafoare. „Studenţii” nu cedează „prima” din etapa trecută pe două telefoane mobile, o ciungă şi o...restanţă. Dacă-l „Ferfelea” pe „Şumudică”, „Şumudică” nu-l „Ferfelea” pe degeaba.

Pronostil: X

F.C.M. TÂRGU MUREŞ – VOINŢA SIBIU

„Fiara” se dezlănţuie. Etapa trecută „mureşenii” au cam fentat atacul, acum se intră în linie dreaptă chiar şi electorală. Lăcătuş, dacă nu faci greşeli multe, în viitorul apropiat poţi să ajungi pentru „a N-a” oară la...Steaua.

Pronostil: 1

RAPID BUCUREŞTI – PETROLUL PLOIEŞTI

Răzvănel, dacă etapa trecută n-ai primit patru lovituri de pedeapsă, acum ce pedeapsă vrei să primeşti. Ai remizat cu echipa lui Walter, acum cu...viitoarea echipă, ce vei face?

Pronostil: 1

UNIVERSITATEA CLUJ – STEAUA BUCUREŞTI

Nici nu vreau să gândesc altceva, decât „tri” puncte. Dacă ne permitem să jucăm cu Boştină la echipa a 2-a şi Steaua cu Machado în lot, asta înseamnă că „Jiji” îşi caută înlocuitor pentru...Stan. Bădiţă, te bagi? Oare de ce dintr-o turmă de oi, întotdeauna măgarul e de unul singur? N-am bătut (acasă) din etapa a 10-a. Vorba unui chibiţ –„Badea, dacă nici pe Steaua n-o baţi, atunci pe cine?”. Dacă din 10 în 10 etape batem acasă, Ionuţ asta-i etapa a 20-a. Hai „U”!

Pronostil: 1

ASTRA PLOIEŞTI – C.S. MIOVENI

Întâlnire de risc maxim între două echipe de şi cu tradiţie în fotbalul de pe la noi dar şi foste neparticipante în „Champions league” şi-n „Europa league”. Biletele s-au epuizat de trei săptămâni, aşa că sînt obligat să folosesc o triplă. Ceva îmi...scapă.

Pronostil: 1 X 2

Gata, am dat cu presupusul pe un vin...bun, deci nu mergeţi pe mâna mea...magică. Jucaţi-vă banii pe cărţile din...librării. Ne citim etapa viitoare, tot aşa-n picioare. Hai pa.

p.s. întrebare: Care va fi primul antrenor demis în 2012 pe bune? Riscaţi un...nume?

Un comentariu:

ALIANȚA RUPTĂ-N CUR

Nu simt nevoia de nicio introducere pentru acest nepamflet, dar simt nevoia de a spune (și scrie) că nu sunt prost. Sau doar așa cred? În co...